تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/10/17 - 09:00
کد خبر: 153442

چه خبر از دانشگاه/ 17 دی

شوخی لفظی رئیس دانشگاه پیام‌نور/ خبرهایی از کمیته اعتراض به احکام بورسیه و یک تجمع صنفی

شوخی لفظی رئیس دانشگاه پیام‌نور/ خبرهایی از کمیته اعتراض به احکام بورسیه و یک تجمع صنفی

یک سال از حکم سرپرستی سبحان‌اللهی سرپرست دانشگاه خوارزمی (۲۹ دی سال ۹۲)، بیش از یک سال از سرپرستی هوشنگ طالبی در دانشگاه اصفهان (۲۰ آذرماه سال ۹۲) و حدود یکسال از حضور سرپرستان (نیلی احمدآبادی از ۱۹ خرداد 93 و محمدحسین امید از ۲۹ بهمن۹۲) در دانشگاه تهران می گذرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: بلاتکلیفی ریاست 7 دانشگاه، تجمع دانشجویان دانشگاه مازندران و خبرهایی از دکتری پژوهش محور و رشته های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد از خبرهای صبح امروز است.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهم ترین اخبار دانشگاهی روز را در این بسته خبری تکمیل خواهد کرد که در ادامه خواهید خواند:

*حاشیه‌های تودیع و معارفه رئیس پیام‌نور

مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه پیام نور امروز در حالی برگزار شد که حاشیه هایی را نیز به همراه داشت.سرلک گفت: لرها سخنوران خوبی نیستند و اکنون مهمترین دغدغه من فارسی صحبت کردن در مقابل شما است . البته مهم این است که مفهوم را برسانم اگر فعل و فاعل نداشت شما ببخشید.(اینجا)

*تشکیل کمیته اعتراض به نتایج بورسیه‌ها

یک مقام مسئول در وزارت علوم گفت: افرادی که به حکم بورسیه‌ها اعتراض دارند، به کمیته اعتراض به نتایج اعلام کنند. این کمیته فردا تشکیل می شود.(اینجا)

*جعل عنوان یک اتحادیه دانشجویی در دانشگاه آزاد ارومیه

با وجود ابلاغ نامه‌ای از سوی دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان مبنی بر غیرقانونی بودن فعالیت این تشکل دانشجویی در دانشگاه آزاد ارومیه اما با حمایت رئیس این دانشگاه فردا 18 دی‌ماه جاری انتخابات غیرقانونی این تشکل برگزار می‌شود.(اینجا)

*جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار نشد/ وضعیت نامعلوم سرپرستان دانشگاه ها

جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی شب گذشته برگزار نشد. قرار بود در این جلسه پرونده 7 سرپرست دانشگاه بررسی و حکم ریاست آنها تائید شوند. دلیل عدم برگزاری جلسه امشب هماهنگ نشدن برنامه روسای 3 قوه برای حضور در جلسه بوده است.

با وجود اینکه مدت حکم یک سرپرست ۳ تا ۶ ماه است و باید در این مدت حکم آن‌ها به شورایعالی انقلاب فرهنگی ارائه و ریاستشان تائید شود ولی حکم سرپرستی برخی دانشگاه‌ها از ۶ ماه هم گذشته است و ساماندهی این دانشگاه‌ها در انتظار نظر و عملکرد وزیر علوم جدید است.حدود یک سال از حکم سرپرستی سبحان‌اللهی سرپرست دانشگاه خوارزمی (۲۹ دی سال ۹۲)، بیش از یک سال از سرپرستی هوشنگ طالبی در دانشگاه اصفهان (۲۰ آذرماه سال ۹۲) و حدود یکسال از حضور سرپرستان (نیلی احمدآبادی از ۱۹ خرداد 93 و محمدحسین امید از ۲۹ بهمن۹۲) در دانشگاه تهران می گذرد. (بلاتکلیفی و وضعیت سرپرستان روسای دانشگاه ها را اینجا بخوانید)

*تجمع دانشجویان دانشگاه مازندران

بعدازظهر روز سه شنبه 16 دی ماه حدود 100 نفر از دانشجویان ساکن در خوابگاه «شهید نواب صفوی» دانشگاه مازندران، در اعتراض به آنچه کیفیت پائین غذا می دانستند تجمع کردند.(اینجا)

*زمان پایان مهلت ثبت نام دکتری پژوهش محور دانشگاه آزاد/ آخرین فرصت داوطلبان در تکمیل ظرفیت

مهلت ثبت نام دکتری پژوهش محور دانشگاه آزاد تا 20 دی ماه به اتمام می‌رسد.ثبت نام برای مرحله دوم دوره‌های دکتری پژوهش محور متعاقباً از طریق سایت روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش به آدرس www.pubr-azmoon.com و سایر خبرگزاری‌ها اعلام خواهد شد.(اینجا)

سامانه ثبت نام برای رشته های مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم 93-94 دانشگاه آزاد تا روز شنبه 20 دی ماه باز است و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون، ثبت نام کنند.(جزئیات بیشتر از رشته های بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی دانشگاه آزاد اینجا)

*تصمیمات یارانه ای ویژه دانشجویان تخصصی علوم پزشکی تهران

بر اساس تصمیم و مصوبه هیات رئیسه دانشگاه تا حدود 20درصد هزینه‌های خوابگاه‌های خودگردان کسر و دانشجویان مقاطع تخصصی (رزیدنت و Ph.D) ساکن خوابگاه‌های خودگردان از ابتدای دی ماه مبالغ جدید را با احتساب یارانه ویژه‌ی دانشگاه پرداخت می کنند.(اینجا)

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بدهی عجیب و ۴ میلیاردی باشگاه استقلال به یک خشکشویی
خبر مهم پورمحمدی درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی؛ دولت برنامه‌ای برای کاهش دهک‌های تحت شمول کالابرگ دارد؟
حتما محدودیت دسترسی به سکوهای خارجی را بر می داریم
ولایتی به کرونا مبتلا شد
معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه یک گام به اجرا نزدیک شد
تنور فیلم‌های نوروزی همچنان داغ است؛ گیشه در انتظار اکران‌های جدید
قدرت سیاسی ایران در برابر آمریکا؛ تهران به دنبال مذاکرات نمایشی نیست
هشدار طوفان خاک برای تهران صادر شد
فیلم| زورتان به ترامپ نمی رسد پول ها را بگیرید از علی انصاری که می توانید بگیرید
تأیید ایمنی خودروها به پلیس آگاهی سپرده شد/ سارق بدون سابقه را با این روش دستگیر می‌کنیم
صدور حکم اعدام برای تتلو/ حکم زندان ۲وزیر سابق اجرا شد؟
رکورد عجیب و شگفت‌انگیز مدافع تراکتور
روند قیمت طلا و انواع سکه در بازار؛ طلای ۱۸ عیار بالا رفت +جدول قیمت ها
ابلاغ افزایش وام ودیعه و مسکن روستایی؛ سقف کلی و فردی تسهیلات کمک ودیعه مسکن چقدر مصوب شد؟
آغاز واریز اعتبار طرح کالابرگ الکترونیک به حساب دهک ۴ تا ۷/ ویژگی‌های طرح جدید یارانه کالابرگ اعلام شد
کلیات و جزئیات لایحه عضویت ایران در اَپک تصویب شد
آغاز قطع موقت آب مشترکان بد مصرف تهران؛ الگوی جدید مصرف آب ابلاغ شد
کاهش قیمت نوبرانه‌ ها تا روزهای آینده
دمبله جایزه بهترین بازیکن را پس داد!
سود ۱۵ همتی تهرانی‌ها با خرید از بازارهای میوه و تره بار
بالاخره وزیر درباره بسته‌های اینترنت بلند مدت دستور داد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top